Lyžařské ponožky MUND Skiing Outlast/Wool černá 34 - 37 S

Kód: YT-SB00118
429 Kč 355 Kč bez DPH
do 3 dnů
Můžeme doručit do:
2.1.2025
Možnosti doručení

Speciální model pro skialpinismus a lyžování - ve chvíli námahy akumuluje teplo a během přestávky teplo vydává, takže nohy mají stálý tepelný komfort.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Speciální model pro skialpinismus a lyžování - ve chvíli námahy akumuluje teplo a během přestávky teplo vydává, takže nohy mají stálý tepelný komfort.
 
Lyžařské termo ponožky vyrobené z vlákna Merino a s chytrým vláknem Outlast®, které vytváří mikroklima mezi oděvem a pokožkou, kde zadržuje teplo. Je doporučovanou vlákninou pro provozování sportu ve vysoké výšce a extrémních teplotách. Bezešvá pletenina na špičce, která zabraňuje tření a nepohodlí. Tyto ponožky obsahují speciální kanálky vyvinuté společností Mund Socks, které zlepšují prodyšnost.
Jako většina technických modelů, má i tento zesílenou patu a špičku, které zaručují ochranu a pohodlí při lyžování, snowboardingu nebo jakémkoli zimním sportu. 
 
fibraslogoslana-merino.pngfibraslogosoutlast.png
Moderní vysoce technický materiál Viskosa s úpravou Outlast - v zimě hřeje, v létě chladí. To nejlepší, co může nabídnout přírodní vlákno - pohodlí, a tepelný komfort. Co je Outlast? Speciální úprava materiálu, která způsobuje, že při zahřívání ponožky teplo odebírají a kumulují. Při ochlazování (například při odpočinku) teplo opět vydávají.
 
fibraslogoslycra-sport.png
Elastická Lycra pomáhá, aby ponožky dobře seděly na nohou a neklouzaly. Bezešvá konstrukce, zesílené partie na chodidle, paty a špičky a holeně - tím se zabraňuje puchýřům a otlakům.
 
Parametry:
  • Bezešvá konstrukce
  • Středně kompresní struktura
  • "Plástvové" tkaní pro vyšší prodyšnost
 
Materiál: 30% Viskosa Outlast,30% vlna Merino, 25%Polyamid, 15% Lycra
 
Výrobce Mund

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Lyžařské ponožky
Barva: černá
EAN: 8424752001214
typ: 34 - 37 S
Výrobce: Mund

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: