Expres menu
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného...
37
Libové plátky z hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku, omáčka je dochucena...
33
Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostřejší omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferony.
32
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem.
30
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce se směsí zeleniny, kukuřice a fazolí.
26
Segedínský guláš je připravený z vepřového masa. Kysané zelí dodává jídlu charakteristickou mírně nakyslou chuť....
24
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu.
142
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar...
141
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová...
123
Směs vepřového masa s cibulí, sterilovanými okurkami, kapií a feferonkami.
92
Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je...
84
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za...
82
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu,...
77
Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajským protlakem a jalovcem.
60
Kousky vepřové kýty dušené na cibulce ve smetanové pikantní omáčce.
45
Nakrájené kousky jeleního masa v omáčce s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí.
34
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
27
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
151
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
133
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
121
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
83
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodné pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu, ale také jako teplá příloha.
75
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné pro rychlou přípravu přílohy k hlavnímu jídlu.
74
Hustá polévka s kousky hovězího a vepřového masa, červené řepy, zelí, brambor a kořenové zeleniny.
71
Hustá svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor je dochucená česnekem a majoránkou.
70
Hustá polévka s vepřovými a hovězími dršťkami. Dochuceno česnekem, kmínem a majoránkou.
69
Zahuštěná polévka z brambor a zeleniny, ochucená česnekem a majoránkou.
66
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony,...
35
Libové kousky hovězího masa dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým...
31
Mleté vepřové maso v omáčce s rajčaty, paprikami a cibulí, dochucené rajským protlakem a bylinkami.
23
Stránka 2 z 2 -
80 položek celkem