Expres menu
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu...
145
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče...
139
Vydatná smetanová sladkokyselá polévka s koprem, vejci, bramborem a liškami.
103
Univerzální jídlo, kterým můžete pohostit každou návštěvu. Vepřové maso dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve,...
93
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.
88
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
80
Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte....
76
Směs sójových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou.
63
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem. Připraveno podle zásad SCD.
51
Kousky vepřové plece s kostkami mrkve dušené na másle.
49
Kousky vepřového masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou,...
47
Směs šťavnatého kuřecího masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli kořením.
38
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného...
37
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu.
142
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar...
141
Směs vepřového masa s cibulí, sterilovanými okurkami, kapií a feferonkami.
92
Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je...
84
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za...
82
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu,...
77
Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajským protlakem a jalovcem.
60
Kousky vepřové kýty dušené na cibulce ve smetanové pikantní omáčce.
45
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
151
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
133
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
105
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
83
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodné pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu, ale také jako teplá příloha.
75
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné pro rychlou přípravu přílohy k hlavnímu jídlu.
74
Zahuštěná polévka z brambor a zeleniny, ochucená česnekem a majoránkou.
66
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony,...
35
Mleté vepřové maso v omáčce s rajčaty, paprikami a cibulí, dochucené rajským protlakem a bylinkami.
23
Stránka 2 z 2 -
80 položek celkem